Szukaj
ASUS ID Klubowicza
Hasło
Zapomniałeś hasło?
Nowy użytkownik

ASUS Wsparcie Lokacja : Forum >  > DSL-N10  
  Forum  
  Temat : [Problem]Problem z połączeniem z internetem Nowy temat
Damian
Wiadomości : 1
Poziom :
Punkty : 1
z: Poland
Zamieszczono:2013-03-24 16:27:00 # 1
Witam mam taki problem , iz gdy chce polaczyc router dsl-n10 asus z internetem na stronie konfiguracji routeru to wyświetla mi się komunikat "Brak odpowiedzi z serwera zdalnego.>>Próbowałem juz wpisywac w adres dns 1 : 8.8.8.8 ale nie pomogło. Ma ktoś jakiś pomysł?

  Odpowiedź Odpowiedź Cytuj i Odpowiedz Cytuj i Odpowiedz
Pawel Mantykiewicz
Wiadomości : 2090
Poziom :
Punkty : 1834
z: Poland
Zamieszczono:2013-03-25 22:04:00 # 2

Brak odpowiedzi z serwera zdalnego oznacza jedną z dwóch sytuacji:

1. nazwa użytkownika / hasło / czy generalnie jakieś ustawienia konta są wpisane nie poprawnie

2. problem po stronie dostawcy usłu internetowych

Jak się zalogujesz na menu routera wybierz WAN -> Połączenie Internetowe, jest tam tabelka, kliknij na Edit i napisz jakie ustawienia tam masz. Czy dobrze wpisałeś nazwę użytkownika i hasło?

  Odpowiedź Odpowiedź Cytuj i Odpowiedz Cytuj i Odpowiedz
ASUS Technical Support Engineer - zachęcam także do korzystania z naszego FAQ: http://www.asus-polska.pl/serwis/index_2diy.htm
1
:: Następny Temat
Feedback for our Website ModeratorModerator: Nowy temat Pokrewne FAQ Pokrewne FAQ Strona Główna Forum Strona Główna Forum
Forum Model :
Informacje prawne | Polityka Prywatności | Mapa Strony | Skontaktuj się z nami | ASUS Globalnie
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.