SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Motherboard > M2N  
  Forum  
  Topic : [Problem]Windows 7 driver for M2N New Topic
marco3253
VIP Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: Italy
Posted:12/6/2009 6:49:00 PM # 1
Hello everyone,

I recently installed windows 7 on my computer having a m2n motherboard.

I tought that there was not driver on asus website before the official launch of windows 7.

Now windows 7 has been launched, but no driver for windows 7 64bit was relased.

I need these drivers becouse I have two unknow devices in device manager.


PCI\VEN_10DE&DEV_03E0&SUBSYS_82341043&REV_A2\3&267a616a&0&08


ACPI\AuthenticAMD_-_AMD64_Family_15_Model_67_-_AMD_Athlon(tm)_64_X2_Dual_Core_Processor_5600+\_1


Controlling on pcidatabase.com it seems that are asus devices, and i have not other asus device but motherboard.


Waiting for support.

thank you.

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
*
VIP Member
Posts : 5614
Level :
Tech Points : 3684
From: United States
Posted:12/6/2009 7:00:00 PM # 2
First try Windows Update and see if it installs the ACPI Utility.  You can also download the latest version of the ASUS Probe, but don't install it.  Extract the archive and look inside the directory, there you'll find the "Acpi" and Acpi64" subfolders.  Choose the "Acpi" or "Acpi64" subfolder regarding your OS (32bit or 64bit).  Use the device manager to update the ACPI Utility, see link.

Update by Device Manager

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
1
Previous Topic:: Next Topic
Feedback for our Website ModeratorModerator: New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.