|
 |
|
|
 |
| Wiadomości
:
2 |
| Poziom
:
|
| Punkty
:
1 |
| z:
Poland |
|
Zamieszczono:2009-10-04 22:52:00 |
|
Witam
Wiem, że temat był już niejednokrotnie poruszany, ale prawdę powiedziawszy - żaden z nich nie pomógł mi w sposób, jaki bym oczekiwała.
Proszę o informację - w jaki sposób mogę skutecznie sformatować dysk C? Od czego zacząć? Zaznaczę, że przy okazji formatu, chciałabym podzielić dysk C na dodatkową partycję (w tej chwili mam tylko dysk C i D, potrzebna mi jest jeszcze jedna). Pytanie: jak to zrobić?
Będę wdzięczna za rzetelne informacje.
Pozdrawiam, Aga
|
|
|
|
|
 |
| Wiadomości
:
1408 |
| Poziom
:
|
| Punkty
:
971 |
| z:
Poland |
|
Zamieszczono:2009-10-05 18:04:00 |
|
Cytuj:
Autor: Zamieszczono: 2009-10-04 22:52:00
Witam
Wiem, że temat był już niejednokrotnie poruszany, ale prawdę powiedziawszy - żaden z nich nie pomógł mi w sposób, jaki bym oczekiwała.
Proszę o informację - w jaki sposób mogę skutecznie sformatować dysk C? Od czego zacząć? Zaznaczę, że przy okazji formatu, chciałabym podzielić dysk C na dodatkową partycję (w tej chwili mam tylko dysk C i D, potrzebna mi jest jeszcze jedna). Pytanie: jak to zrobić?
Pozdrawiam, Aga
|
Wystarczy przeinstalować system operacyjny ponownie, najlepiej z dwiema partycjami a potem dowolnym programem podzielić dysk na dodatkowe partycje.
|
|
|
| ASUS Technical Support Engineer - zachęcam także do korzystania z naszego FAQ: http://www.asus-polska.pl/serwis/index_2diy.htm |
|
|
 |
| Wiadomości
:
|
| Poziom
:
|
| Punkty
:
325 |
| z:
|
|
Zamieszczono:2009-10-05 21:54:00 |
|
Cytuj:
Autor: Zamieszczono: 2009-10-04 22:52:00
Witam
Pozdrawiam, Aga
|
Aby lepiej ci dopomóc powiedz co chcesz uzyskać przez format dysku? czy chcesz dysk wyczyścić? na nowo zainstalować system? pozbyć się wirusa? Format dysku wiąże się z nieodwracalną utratą danych. W laptopach raczej rzadko się robi format.
|
|
|
| Due to NVIDIA nForce680i SLI chipset limitation ASUS only guarantees DIMMs on memory QVL. |
|
|
 |
| Wiadomości
:
2 |
| Poziom
:
|
| Punkty
:
1 |
| z:
Poland |
|
Zamieszczono:2009-10-06 00:31:00 |
|
od pewnego czasu zaczął mi przymulać. Nie znam dokładnej przyczyny, ale format nie był robiony od dwóch lat juz... przydaloby sie go troszke odswiezyc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|