SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Motherboard  
  Forum  
  Topic : [Problem]Error 182418Log.iniis lost New Topic
cheeseman
Member
Posts : 3
Level :
Tech Points : 14
From: United States
Posted:9/1/2009 12:38:00 AM # 1
class=quickview_mixed_area>Just build and loaded a new computer with this motherboard.
I got all the drivers from the web site, class=quickview_mixed_area>Clean install of Wndow 7 Pro x64
(MAPS Edition) (Microsoft Partner ID : 1641335)

Every Time I start the computer and Logon I now get the Same 3 Error Pop-ups

asussetup
c:\users\gary\appdata\local\temp\180917Log.iniis lost

asussetup
c:\users\gary\appdata\local\temp\182418Log.iniis lost

asussetup
c:\users\gary\appdata\local\temp\162234Log.iniis lost

I tried a clean-up with Disk cleanup, then tried with ccleaner, then I deleted the hole temp folder with no luck. I've removed and reinstalled all drivers.




  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
cheeseman
Member
Posts : 3
Level :
Tech Points : 14
From: United States
Posted:9/1/2009 1:13:00 PM # 2
This thread is listed in the Elite Posts.
This showed up in my other post and is the correct fix

 Puranen thank you ever must


 Removed with register editor next lines:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup180917]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"
NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup182418]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"
NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup130842]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"


GJC

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
mike
Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United States
Posted:9/6/2009 12:47:00 PM # 3
thanks alot cheesman was having the same problem just got a new comp and have the same motherboard it kept giving me the log lost error and then i tried to reinstall then gave me two.

i just downloaded a registry editor went to where you said deleted the files and the problem is fixed thanks alot!!!!

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
K
Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: Netherlands
Posted:10/9/2009 3:28:00 AM # 4
I can't delete the i-setup101758 from the register. Anyone an idea how to do this? I open the register with regedit and searching for this key but after its being found I cannot delete it. Thanks for the help

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
LaurenOE
VIP Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United States
Posted:11/4/2009 8:13:00 AM # 5

Awesome! This was the "key"!

Thanks!

Lauren


Quote:

Author: cheeseman Posted: 9/1/2009 1:13:00 PM

This showed up in my other post and is the correct fix

 Puranen thank you ever must


 Removed with register editor next lines:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup180917]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"
NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup182418]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"
NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup130842]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002"


GJC


  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Daniel
VIP Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United States
Posted:1/20/2010 10:59:00 PM # 6
Thank you very much. I had the same problem after installing a new M4A78-EM  board.

I simply typed regedit, followed the path you provided and removed the entry. Problem solved.
It was simply frustrating to have this showing up at every start up after a new install.

DH

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
sbene
VIP Member
Posts : 3
Level :
Tech Points : 3
From: United States
Posted:1/27/2010 11:33:00 PM # 7

Instead of hacking at the registry, you can delete this app from Task Scheduler:

  1. From the start menu search for "Task Scheduler" and open it
  2. Under the Active Tasks section of Task Scheduler (Local), look for tasks that begin with "i-setup" and are triggered at log on of any user and delete them


 

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
mjmacky
VIP Member
Posts : 55
Level :
Tech Points : 63
From: United States
Posted:2/20/2010 4:35:00 AM # 8
I've had some similar errors, but it's related to setting up the AMD chipset driver, as it uses the ATI Catalyst Install manager as well, this was on my M4A78T-E.  Happened through my updating of Win7 RC to RTM, so I reran installations for CCC and updated chipset driver again.

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Desktop: Asus M4A78T-E MB, AMD Phenom II X4 955 BE processor, 4 GB Corsair RAM Laptop: ASUS G50vt-X5
Obituary
VIP Member
Posts : 8
Level :
Tech Points : 7
From: United States
Posted:3/11/2010 6:33:00 PM # 9
ah cool thanks for the info i had the same problem...seems it happens if you clear out your temp folder as i had it happen before i got a new HDD then i have not see the error until i cleared the temp folder and i have been running this OS for a while now.

oh and the numbers are different..mine was not one listed but, this worked.

thaks

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
lucky9ptkiller
VIP Member
Posts : 10
Level :
Tech Points : 3
From: United States
Posted:3/29/2010 2:56:00 AM # 10
hey i have this problem too with my M4A78-TE.  i was unable to successfully use registry editor (not really familiar with it).  when i try to delete it i get the index in the i-setup060403 folder it returns "unable to delete all specified values".  anybody?  thank you.  

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
--Phenom II X4 945 DENEB--M4A78T-E--OCZ GOLD 6MB OCZ3G1600LV6GK --XFX Radeon HD 5770 XXX Edition 1GB 128-bit DDR5 --Audigy--Windows 7 X64 Ultimate--
1 2 3 4  Next  Last
Previous Topic:: Next Topic
Feedback for our Website ModeratorModerator: New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.