SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Motherboard > M2N32-SLI Deluxe  
  Forum  
  Topic : FINALLY BIOS 504 ROCKS!!! Highly recommended! New Topic
Kuailan
VIP Member
Posts : 14
Level :
Tech Points : 0
From: Australia
Posted:6/16/2006 11:11:00 PM # 1

Finally, Asus fix the stability issues with Corsair 6400C4! There is no need to do manual adjustment now, enabling the SLI DDR options works just fine regardless of optimal or high performance setting. There is no more black sreen whatsoever no matter how many times you reboot. Also when you set the memory to 4-4-4-12 1T, it passed gloriously all the memtest. I will update more on the overclocking performance.


PS: By the way, for people who do not see any difference with the new BIOS, probably after flashing your bios, you need to clear the CMOS first, then boot your computer again.
Also I do not have any other RAM (such as OCZ) to test, so I cant really comment on their stability.

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Creampie
Member
Posts : 62
Level :
Tech Points : 0
From: United Kingdom
Posted:6/17/2006 4:13:00 AM # 2

I've now got an unknown device in device manager in Windows since upgrading to Bios 504

I checked the details and it shows ACPI\AWY0001\2&DAB3FF&0

Researched the internet and it appears to relate to a function called 'Away Mode'.
 
There appears to be a driver called KB902437 which is only available to OEMs, not sure even if this was available that it would sort the problem.

I think it certainly relates to some sort of power Management System and was wondering if anyone knew of a solution, ie driver or Bios

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
gino
VIP Member
Posts : 12
Level :
Tech Points : 0
From: United States
Posted:6/17/2006 4:50:00 AM # 3
I'm also using bios 504, works nice, no prob's. :)

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
FX-62, M2N32 SLI Deluxe, 2gb Corsair XMS2 DDR2 800 6400C4, 7950GX2 "The BEAST", 74gb 16mb cache Raptors Raid 0, Power & Cooling 1K PSU.
Creampie
Member
Posts : 62
Level :
Tech Points : 0
From: United Kingdom
Posted:6/17/2006 5:20:00 AM # 4

Hmmm......

Maybe a power Management setting

Would you mind telling me what you have ACPI Suspend Type set to ?

I have S1 & S3

 

ACPI APIC Support is Enabled (but greyed out and cannot be changed)

 

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Aftermath
VIP Member
Posts : 11
Level :
Tech Points : 0
From: United States
Posted:6/17/2006 12:59:00 PM # 5
Hi I don't have a floppy drive...  I cant seem to install the Asus Update Utility says I dont have a Asus motherboard I have the M2N32-SLI DELUXE W.E is there another way to do this please I need that new bios 0504.

Thank you.

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Miller
Member
Posts : 10
Level :
Tech Points : 0
From: United States
Posted:6/18/2006 2:30:00 AM # 6
With the new bios installed, Windows XP Device Manager is telling me I am missing a mass storage driver (that it can't find anywhere).

I'm successfully booting from a raid array that I created through the original bios (302?), anyone else get ths?

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
ChipMunk999
Member
Posts : 24
Level :
Tech Points : 0
From: Belgium (netherlands)
Posted:6/18/2006 2:36:00 AM # 7
server is being spammed.
Hehe I wonder why...
Very bad of releasing such a motherboard with such failures....
Deluxe it says...It seems it has nothing but bugs....
Asking myself if they even tested it.
Cause on the box there is defintely a logo from corsair...
I want these issues fixed :'(....
The sooner asus fix it the sooner i gain my trust again...

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
1
Previous Topic:: Next Topic
Feedback for our Website ModeratorModerator: New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.