SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Notebook > X5DC  
  Forum  
  Topic : [Problem]ASUS X5DC Wifi issue New Topic
kez
VIP Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United Kingdom
Posted:2/8/2010 2:20:00 AM # 1
i have installed windows xp pro on this machine. downloaded and installed all the drivers. everything went perfectly but i have one problem. everytime windows starts the wifi connection is always diconnected and i have to select 'repair' in order to get it functioning again. sometimes if i do a restart the connection will load automatically but everytime after shut down the wifi connection has to be repaired on start up.
i have installed an earlier driver still the same problem, so i re-installed the latest again still the same problem, i have even re-installed windows again and paid careful attention to the order in which i installed the drivers...everything is perfect apart from this one glitch.
i am not a novice. the device was working perfectly with windows 7 but not with windows xp.
please help!

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
manito9
Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United Kingdom
Posted:6/9/2010 5:08:00 PM # 2
Hi Kez,

Same problem here, any ideas / solutions in your mind ? I think I have tried all knows tips/tricks with no results, what comes to my mind at the end is drivers, I read somewhere that someone use for same problem as our some drivers for Vista and it helps...not sure...what you reckon ? 

BR
Mario 

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
zamin
Member
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: United Kingdom
Posted:12/10/2010 4:15:00 AM # 3
Hi did you get a fix? - i have the same issue thanks

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
1
Previous Topic::
Feedback for our Website ModeratorModerator: MCZ New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.