Szukaj
ASUS ID Klubowicza
Hasło
Zapomniałeś hasło?
Nowy użytkownik

ASUS Wsparcie Lokacja : Forum >  > Eee PC 1201N  
  Forum  
  Temat : [Problem]nie ma glosu na TV po hdmi Nowy temat
fantomek
Wiadomości : 6
Poziom :
Punkty : 3
z: Poland
Zamieszczono:2010-04-02 04:01:00 # 1
juz brak mi siły koledzy, mianowicie mam wszystko poustawiane obraz jest ale nie ma glosu na TV dodam ze ustawienie mam nivida hdmi out i ptaszek zielony przy nim i nic..prosze o porade co i jak działą tylko opcja obrazu na tv a glosu na kompie. odam ze kabel napewno OK dzięki i czkeam na odp

  Odpowiedź Odpowiedź Cytuj i Odpowiedz Cytuj i Odpowiedz
Marcin
Wiadomości : 386
Poziom :
Punkty : 437
z: Poland
Zamieszczono:2010-04-02 16:05:00 # 2
W jakim standardzie HDMI działa TV? Problem moze wynikac z niezgodnosci. W tym notku HDMI dziala w standardzie 1.3 o ile sie nie myle. Jesli TV dziala w innym, moze byc problem z kompatybilnoscia.

  Odpowiedź Odpowiedź Cytuj i Odpowiedz Cytuj i Odpowiedz
ASUS Technical Support Engineer - zachęcam takze do korzystania z naszego faq: http://www.asus-polska.pl/serwis/index_2diy.htm
fantomek
Wiadomości : 6
Poziom :
Punkty : 3
z: Poland
Zamieszczono:2010-04-08 18:11:00 # 3
raczj to nie kwestia standartu dowiedzialem sie od philipsa ze trzeba na wyjsciu karty ustawic 44,1khz ale jeszcze nie mialem okazji przetestowac w praniu

  Odpowiedź Odpowiedź Cytuj i Odpowiedz Cytuj i Odpowiedz
1
Poprzedni Temat:: Następny Temat
Feedback for our Website ModeratorModerator: Nowy temat Pokrewne FAQ Pokrewne FAQ Strona Główna Forum Strona Główna Forum
Forum Model :
Informacje prawne | Polityka Prywatności | Mapa Strony | Skontaktuj się z nami | ASUS Globalnie
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.