SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Wireless > RT-N13U  
  Forum  
  Topic : [Problem] New Topic
Bhalla
VIP Member
Posts : 2
Level :
Tech Points : 1
From: United States
Posted:5/16/2010 11:42:00 PM # 1
Here's a log from the router:

May 16 15:30:54  kernel: Killed process 20087 (iptables-restor)
May 16 15:30:59  RT-N13U: Out of memory!
May 16 15:30:59  kernel: Out of memory: kill process 20008 (upnpd) score 82 or a child
May 16 15:30:59  kernel: Killed process 20089 (iptables-restor)
May 16 15:31:00  upnpd[20008]: AddPortMap: DevUDN: uuid:5f75f342-9f96-4ecc-9dbd-6f981efc3f14 ServiceID: urn:upnp-org:serviceId:WANIPConn1 RemoteHost: (null) Prot: UDP ExtPort: 65350 Int: 192.168.1.2.65350
May 16 15:31:04  RT-N13U: Out of memory!
May 16 15:31:04  kernel: Out of memory: kill process 20091 (iptables-restor) score 71 or a child
May 16 15:31:04  kernel: Killed process 20091 (iptables-restor)
May 16 15:31:08  RT-N13U: Out of memory!
May 16 15:31:08  kernel: Out of memory: kill process 20093 (iptables-restor) score 71 or a child
May 16 15:31:08  kernel: Killed process 20093 (iptables-restor)
May 16 15:31:09  upnpd[19483]: AddPortMap: DevUDN: uuid:5f75f342-9f96-4ecc-9dbd-6f981efc3f14 ServiceID: urn:upnp-org:serviceId:WANIPConn1 RemoteHost: (null) Prot: UDP ExtPort: 56282 Int: 192.168.1.5.56282
May 16 15:31:09  upnpd[20008]: GateDeviceGetSpecificPortMappingEntry: PortMapping Doesn't Exist...
May 16 15:31:12  RT-N13U: Out of memory!
May 16 15:31:12  kernel: Out of memory: kill process 20008 (upnpd) score 82 or a child
May 16 15:31:12  kernel: Killed process 20095 (iptables-restor)
May 16 15:31:14  upnpd[20008]: AddPortMap: DevUDN: uuid:5f75f342-9f96-4ecc-9dbd-6f981efc3f14 ServiceID: urn:upnp-org:serviceId:WANIPConn1 RemoteHost: (null) Prot: TCP ExtPort: 443 Int: 192.168.1.3.10245
May 16 15:31:21  RT-N13U: Out of memory!
May 16 15:31:21  kernel: Out of memory: kill process 20097 (iptables-restor) score 71 or a child
May 16 15:31:21  kernel: Killed process 20097 (iptables-restor)



After a few days the router just stops working. Wireless clients cannot connect to the wireless network. Wired clients can't get to the router 192.168.1.1 or even connect to the internet.

The only answer is to reboot/power off the router.

Does anyone face this problem.

IS ASUS LISTENING!!! I'M FED UP OF THIS CRAPPY FIRMWARE. STOP YOUR CHINESE CRAP AND BUILD SOMETHING THAT WORKS!


  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Gurps
VIP Member
Posts : 3
Level :
Tech Points : 2
From: India
Posted:5/28/2010 12:48:00 PM # 2
hi there, from last 2 days I am facing this same problem. While surfing I see that my dsl modem isnt showing any send receive lights. amd router is showing showing normal lights. the 192.168.1.1 page is unavailable at this time and cannot be accesed. Powering off and on the router does the magic ..and i can see modem working fine and everything working fine..after this.. i still unable to make out what is the problem.. if any one has a solution let me know. regards

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
wayne
VIP Member
Posts : 412
Level :
Tech Points : 362
From: Singapore
Posted:5/28/2010 4:55:00 PM # 3
what is your firmware version?

you could try the beta firmware 2.0.0.3 ,  File:FW_RT_N13UB_2003.zip from their website to see if your issue is improved

ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/wireless/RT-N13u/


 

Quote:
Author: Gurps Posted: 5/28/2010 12:48:00 PM

hi there, from last 2 days I am facing this same problem. While surfing I see that my dsl modem isnt showing any send receive lights. amd router is showing showing normal lights. the 192.168.1.1 page is unavailable at this time and cannot be accesed. Powering off and on the router does the magic ..and i can see modem working fine and everything working fine..after this.. i still unable to make out what is the problem.. if any one has a solution let me know. regards


  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Gurps
VIP Member
Posts : 3
Level :
Tech Points : 2
From: India
Posted:6/4/2010 12:36:00 PM # 4
my current firmware is 1.0.2.0 and i think i have to live with it only...as the new beta one is for RT-N13U Rev.B1 and not for mine which is RT-N13U. it seems that i just wasted my money in this router...anyways thanks for help regards

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
1
Previous Topic:: Next Topic
Feedback for our Website ModeratorModerator: New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.