SEARCH
ASUS Member ID
Password
Forgot password?
Join member

ASUS Support Home Location : Forum > Motherboard > Rampage III Extreme  
  Forum  
  Topic : [Problem]cannot install drivers. no intel(r) Adapters are present in this computer New Topic
Lion
Posts : 1
Level :
Tech Points : 1
From: Sweden
Posted:8/28/2011 7:31:00 PM # 1
Hey got a weird problem, i cant connect thrue my cabel internet only thrue wireless on my pc, and when i try to install the proper driver for it it says, cannot install drivers. no intel(r) Adapters are present in this computer. And nothing shows up in device manager its like its gone the Network adapter. I got the Asus rampage extreme 3 motherboard and have tried with the drivers from ASUS not working, have reinistalled windows.Anyone have any ideas whould be much appreciated.

what i have done so far:
1.Reinstalled windows
2. Downloaded the correct LAN drivers

cannot install drivers. no intel(r) Adapters are present in this computer

Driving me crazy tbh on a side note i was installing a second grafix card yesterday after that its like the Network adapter is just gone, been googling like crazy cant find an answer that work, maybe i got a power surge or something that had knocked something out on the motherboard when fixing the second card.

Please HELP!! :D:D


  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
..VeNoM..
Member
Posts : 45
Level :
Tech Points : 54
From: United Kingdom
Posted:8/28/2011 7:52:00 PM # 2
Sounds like the Ethernet port is disabled in the bios. Enter your bios and look to see if it's enabled. If you're having problems finding it then reset bios defaults, save and exit. Load windows and check device manager.

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Case: Cooler Master Cosmos S * PSU: Cooler Master Silent Pro Gold 1000W * Motherboard: Asus Rampage III Extreme * CPU: Intel I7 930 D0 @ 4.2ghz with HT * CPU Cooler: XSPC Rasa 750 RS240 WaterCooling Kit * RAM: 6GB Corsair XMS3 1600 * GPU: 2x XFX nVidia GTX260 (216 Core) Black Editions SLI * Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series * Network: D-link DWA-556 Wireless PCI-E Adapter * HDD: 2x Seagate Barracuda 300GB RAID 0 * Optical Drive: HL-DT-ST BDDVDRW GBC-H20N * Monitor: Samsung SyncMaster 2032BW * Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit
Ahrgren
VIP Member
Posts : 2
Level :
Tech Points : 1
From: Sweden
Posted:8/28/2011 8:16:00 PM # 3
Thx for a quick reply mate, i cant find it in Bios, and i cant find how to reset the bios to defaults either i am complete useless haha . can you show me in the right direction :D

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
Ahrgren
VIP Member
Posts : 2
Level :
Tech Points : 1
From: Sweden
Posted:8/28/2011 8:36:00 PM # 4
i have reset the bios defaults, saved and exit and checked the device mangaer nothing there

  Reply Reply Quote & Reply Quote & Reply
1
Previous Topic:: Next Topic
Feedback for our Website ModeratorModerator: New Topic Related FAQ Related FAQ Forum Home Forum Home
Forum Model :
Legal Information | Privacy Policy | Sitemap | Contact Us | ASUS Global
  ©ASUSTeK Computer Inc. All rights reserved.